Onze coaches

De coaches van Xoeki zijn experts in:

Profielanalyse en coaching én hebben een passie voor het werken met mensen.

Amber Roelen

Amber Roelen

Na twintig jaar als leerkracht en leidinggevende in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, ben ik steeds meer geboeid geraakt in het coachen en de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Door een profilering bij Xoeki brengen we je interesses, voorkeuren, talenten en motivatiefactoren in beeld. We kijken hoe deze elementen met elkaar matchen zodat er een helder, duidelijk en allesomvattend profiel over jou ontstaat. Een profilering en profiel-/ coachgesprek bij Xoeki is de perfecte basis om de juiste studie en/of baankeuze te maken. Bij Xoeki maken we het verschil en staan we stil bij wie jij bent, wat je wilt en wat bij je past. Op deze manier begeleid ik met veel enthousiasme en energie iedereen bij het vinden van de juiste studie of baan.

Het is mijn missie en passie om samen met jou een toekomst te creëren die bij je past. Jou het gevoel te geven dat elke keuze die je maakt goed is zolang je dicht bij jezelf blijft. Het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven.

Sophie de Haan

Sophie de Haan

Als jongerencoach met werkervaring bij een internationaal testontwikkelaar in persoonlijkheidstesten kan ik mijn passie uitoefenen bij Xoeki. Ik geloof dat wanneer je inzicht krijgt in jezelf, je betere studie -/ loopbaan gerelateerde keuzes kunt maken. Je weet pas wat je wilt, als je weet wie je bent. Uiteindelijk de studie of het werk vinden waarin je talenten, interesses en motivatie liggen, wens ik voor iedereen.

Vanuit die gedachte hoop ik jongeren middels de bewezen methodiek van Xoeki te helpen bij het maken van krachtige keuzes die leiden tot een mooie toekomst.

Frank van den Heuvel

Frank van den Heuvel

Mensen in beweging brengen, zowel fysiek als mentaal, is al bijna 20 jaar mijn passie. Omdat het altijd maatwerk is blijft het een mooie uitdaging. Zo ook bij Xoeki, over maatwerk gesproken!

Ik geloof erg in persoonlijke ontwikkeling, zelfkennis en het belang van zelfreflectie. Want door inzicht te verkrijgen in jouw potentie, je wensen en waarden, wordt het mogelijk te groeien. Sta jij in jóuw kracht, dán ga je kansen zien. Samen gaan we, vanuit verbinding en vertrouwen, op zoek naar de eerste stap. Jij bepaalt de juiste richting. Op naar een toekomst die bij jou past!

Anouk van Voorst

Anouk van Voorst

Als leermeester in een restaurant heb ik veel ervaring met het werken met jongeren. Veel van hen waren zoekende en maakten keuzes waar ze zelf niet achter stonden. Ik probeerde hulp te bieden door een luisterend oor te zijn en ze een goed gevoel over zichzelf te geven. Toen ik in aanraking kwam met Xoeki wist ik zeker wat ik wilde doen: het ondersteunen en helpen van jongeren in de zoektocht naar een passende studie of baan, waarin niks goed of fout is. Door mijn eigen ervaringen kan ik mij goed verplaatsen in jongeren en weet ik hoe belangrijk het is om hierbij hulp te krijgen. Middels de methodiek van Xoeki kan ik hen ondersteunen bij hun eigen zoektocht naar de toekomst.

Esther van Lieshout

Esther van Lieshout

Vanuit mijn rol als studieadviseur en studenten coach bij een hogeschool,  begeleid ik jongeren in het koppelen van hun talenten en interesses aan hun leerdoelen. Ik ben een groot voorstander van het ontdekken op welk(e) vlak(ken) je kracht en talent ligt. Focussen op je talenten én deze op de juiste wijze inzetten,  laat je ontdekken wat je goed kan maar ook waar je blij van wordt. Hierdoor krijg je veel inzicht in je eigen handleiding. Dit inzicht kan je echt helpen om de juiste studie of baan te vinden.

Mijn passie is om anderen te helpen in dit proces en ze te laten inzien dat een keuze maken niet moeilijk is wanneer je dicht bij jezelf durft te blijven. Xoeki biedt mij als coach een perfecte tool om dit inzichtelijk te maken en zo meer duidelijkheid te creëren in wat er bij iemand past en welke keuzes je kan maken voor een mooie toekomst.

Coach worden

Ben jij een zelfstandige coach en heb je een passie voor het werken met mensen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. Bij Xoeki heeft iedereen, van trainer tot coach en van office manager tot online marketeer zijn of haar eigen expertise.

Word lid van het Xoeki team

Vanwege de grote groei en ons succes zijn we altijd op zoek naar nieuwe coaches.
Ben jij van mening dat jij als coach van toegevoegde waarde kunt zijn voor Xoeki? En denk jij een positieve waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van anderen?

Op dit moment is ons team compleet. U kunt altijd een bericht achter laten en dan nemen wij contact op wanneer we op zoek zijn naar nieuwe coaches. 

Dan maken wij graag kennis met jou!