Veel gestelde vragen (FAQ)

Heb je andere specifieke vragen? Je kunt ons ook tijdens kantooruren bellen, mailen of een bericht sturen. We beantwoorden je vragen graag!

Xoeki algemeen

Verberger
Voor wie is Xoeki?

Xoeki is voor iedereen die ondersteuning nodig heeft bij het maken van de juiste keuze. Dit kan de keuze voor een (nieuwe) baan zijn, het zoeken naar de juiste studie of het creëren van jouw ideale werkplek.

Wat is profileren?

Profileren is belangrijk voor zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Niet iedereen weet echter wat deze term betekent.

Bij Xoeki houdt profileren in dat we stilstaan en kijken naar wie jij bent. Door een profilering bij Xoeki brengen we je interesses, voorkeuren, talenten en motivatiefactoren in beeld. We kijken hoe deze elementen met elkaar matchen zodat er een helder en duidelijk en allesomvattend profiel over jou ontstaat. De perfecte basis om de juiste studie te kiezen, je ideale werkplek te creëren of een (nieuwe) baan te vinden.

Waarom hebben al veel mensen zich bij Xoeki laten profileren en coachen?

De reden om een profilering bij Xoeki te doen gaat vaak gepaard met het (moeten) maken van een keuze gericht op de toekomst. Het kan gaan om een studiekeuze, het kiezen van een andere opleiding of het kiezen van een nieuwe- of andere baan. Kijk bij onze reviews wat een profilering en coachgesprek anderen heeft gebracht.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden kan op meerdere manieren. Onder ‘aanbod’ kun je meteen een pakket bestellen. Na betaling ontvang je meteen de link naar de profilering en kun je direct aan de slag. Als je eerst wat informatie wilt, kun je een WhatsApp bericht sturen via het icoon rechtsonder op de website, een contactformulier invullen, bellen naar ons telefoonnummer of een email sturen naar info@xoeki.nl 

Wat gebeurt er als ik een afspraak moet annuleren of verzetten?

Wil je een afspraak verzetten of afzeggen dan dien je dit tenminste 24 uur vantevoren te doen. Dit kan door telefonisch contact met ons op te nemen of een email te sturen naar info@xoeki.nl . Als u zich afmeldt binnen de 24 uur voor uw afspraak, zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.

Hoe lang duurt een profilering bij Xoeki?

Een profilering bij Xoeki bestaat uit een online vragenlijst van ongeveer 45 minuten die je thuis kan invullen. Je ontvangt direct het profiel in een pdf bestand.

Wanneer wordt gekozen voor pakket 2 of 3, volgt er een profiel-/ coachgesprek van 120 minuten. Bij pakket 3 vinden na dit gesprek nog 3 gesprekken plaats van ongeveer 60 minuten.  Meestal vinden deze gesprekken 1 x per week plaats. Dit is uiteraard afhankelijk van jouw wensen en behoeftes.

Krijg ik bij Xoeki een specifiek advies?

Met de profilering van Xoeki geven we je inzicht in jezelf, inzicht in jouw interessegebieden en waar je op basis van wie je bent het beste tot je recht komt. Samen met jouw coach ga je ontdekken en ervaren welke richting, studie en/of baan het beste bij je past. Want als je begrijpt wie je bent, wat je wilt en waar je interesses, talenten en kwaliteiten liggen, kun je pas de juiste keuze maken. Dat is wat we bij Xoeki doen …  profileren en coachen in het maken van de juiste keuze op het gebied van studie, werk en persoonlijke ontwikkeling.

Kan ik voor een specifieke coach kiezen?

Binnen Xoeki werken we voor het plannen van profiel-coachgesprekken met een boekingssysteem. Het is niet mogelijk om bij Xoeki voor een specifieke coach te kiezen. We proberen onze gesprekken op korte termijn (binnen 2 weken) in te plannen. Alle coaches van Xoeki zijn gecertificeerd. Ze zijn experts in profielanalyse en coaching én hebben een passie voor het werken met mensen.

Krijg ik vrij van school voor een Xoeki profilering?

Voor het maken van de digitale profilering en het profiel-/ coachgesprek krijg je vrijstelling van school. De profilering draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het maken van de juiste studiekeuze. Het is wel goed dit vooraf te bespreken met je ouders en/of decaan.

Waar vinden de gesprekken plaats?

Xoeki is gevestigd op een mooie locatie, dichtbij het Centraal Station in ‘s-Hertogenbosch. Ook is er de mogelijkheid om het coachgesprek online te doen via Microsoft Teams. 

Locatie Xoeki

Onderwijsboulevard 420
5223 DP ‘s-Hertogenbosch

Privacy en wet AVG

Xoeki verwerkt gegevens. Hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan lees je in de privacyverklaring van Xoeki.

Financiën

Verberger
Wat zijn de kosten, wanneer en hoe moet ik betalen?

Enkel de digitale profilering met het interesse profiel en het voorkeur profiel kost €85,- (ex.btw en € 102,85 incl. 21% btw). Een digitale profilering en profiel-/ coachgesprek van 120 min kost €345,- (ex. btw en €417,45 incl. 21% btw) en betaal je vooraf. Een loopbaantraject met de digitale profilering, 120 minuten durend coachgesprek en 3 coachgesprekken van 30 minuten kost € 850,- (ex. btw en € 1.028,50 incl. 21% btw). Het intakegesprek is gratis, we willen namelijk voorafgaande aan je profilering al je mogelijke vragen rustig beantwoorden en dat er een goede klik is tussen jou en de coach.

Is de profilering en het profiel-coachgesprek aftrekbaar van de belasting?

Tot 1 januari 2022 was het voor werkenden en werkzoekenden mogelijk om bij de aangifte inkomstenbelasting scholingskosten af te trekken. Sinds 1 januari 2022 is er een nieuwe regeling. Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal 1.000 euro voor scholing en ontwikkeling. Mensen kunnen deze subsidie gebruiken voor het volgen van een training, cursus of opleiding. De subsidie heet STAP, dit staat voor Stimulering arbeidsmarktpositie. Vooralsnog is de STAP-budget subsidie niet in te zetten voor coaching. De coaches kunnen jou wel verder helpen met het kiezen van de juiste training, cursus of opleiding zodat jij je STAP-budget zo optimaal mogelijk kan benutten en je verder ontwikkelt.

Covid (corona) maatregelen

Verberger
Gaan de coachgesprekken door zoals gepland?

Onze profileringen en profiel-/ coachgesprekken gaan door zoals gepland in onze agenda. Onze coachlocaties zijn ingericht volgens de geldende richtlijnen van het RIVM. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We vragen je bij griep- of verkoudheidsklachten thuis te blijven en tijdig contact met ons op te nemen zodat we de afspraak kunnen verzetten.

Wat gebeurt er als de Covid (corona) maatregelen het niet toelaten om live profiel-/coach gesprekken te voeren?

Bij Xoeki hebben we de voorkeur om alle profiel-/coachgesprekken live te laten plaatsvinden. Mochten de Covid (corona) maatregelen dat niet toelaten dan kunnen de gesprekken ook online via een zoomsessie plaatsvinden.