Ontstaan Xoeki

In een tijdperk met oneindig veel aanbod, kansen en mogelijkheden is het voor veel scholieren, studenten en jong volwassenen een uitdaging om de juiste baan-/studiekeuze te maken. De grote herkenning in onze omgeving van dit probleem, is de basis en start geweest van Xoeki.

Onze ambitie
Vanuit onze jarenlange ervaring in onderwijs en coaching, hebben wij één missie: alle jongeren en jong volwassenen in Nederland inzicht geven in zichzelf en in hun kracht zetten. Om vanuit deze bewustwording en zelfkennis vol vertrouwen een studie of baan te kiezen die bij ze past en waar ze 100% achter staan.

 Onze methodiek

 • Een digitale profilering gebaseerd op wetenschappelijke modellen. De profilering geeft inzicht in interesses, persoonlijke voorkeuren, vaardigheden en motivatiefactoren.
 • Een coachgesprek waarin we het persoonlijke profiel bespreken en antwoorden vinden op vragen als: wat wil ik nu echt? Wat zijn mijn drijfveren en talenten? Waar kom ik het best tot mijn recht?
 • Een aanrader als je twijfels en hulp nodig hebt om tot inzicht te komen en ontdekken wat echt bij jóu past!
 • Biedt ondersteuning bij het maken van de juiste studie-baankeuze

  Onze passie
  Alle coaches bij Xoeki hebben een passie voor studie of loopbaancoaching. We zijn persoonlijk en positief en altijd gemotiveerd om jou op de juiste studie of werkplek te krijgen!

   

  Xoeki is aangesloten bij NOBCO, Nederlandse orde van Beroepscoaches. NOBCO staat voor kwaliteit en professionele coaches. Daarnaast is Xoeki geregistreerd bij het CRKBO In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.