Werkwijze

C
Stap 1

Telefonische intake

Tijdens de telefonische intake brengen we in beeld waar jouw hulpvraag ligt.

C
Stap 2

De digitale profilering

Bestaat uit een aantal online vragenlijsten die je, voorafgaand aan het profielgesprek, in eigen tijd en tempo thuis invult.

C
Stap 3

Persoonlijk coachgesprek

De digitale profilering resulteert in een uniek profiel wat jou inzicht geeft in wie jij bent en waar jouw interesses, voorkeuren, talenten en vaardigheden liggen. Het profiel wordt tijdens een persoonlijk coachgesprek teruggekoppeld door een gecertificeerde Xoeki coach. Hierin gaan we op zoek naar de juiste studie of baan voor jou. Het coachgesprak kan via teams plaatsvinden of op onze locatie. 

Z
Stap 4

Het begin van jouw ontwikkeling

Wanneer we samen hebben ontdekt welke studie of baan het beste bij jou past, is het tijd om tot actie te komen. We helpen jou om actief aan de slag te gaan zodat jij snel op de juiste opleiding of werkplek zit. 

De juiste stap richting jouw toekomst!

De methodiek van Xoeki

Door onze jarenlange ervaring in coaching en profileren weten we wat wel en niet werkt. De profileringsmethodiek van Xoeki helpt jou om de juiste keuze te maken.

Bij Xoeki hebben we het niet over testen. Bij ons is er namelijk geen goede of foute uitkomst, we geven geen kleur en plaatsen je niet in een hokje,

Wat doen we wel …

We geven je een allesomvattende, gedetailleerde profilering die een duidelijk inzicht geeft én toekomstgericht is. Xoeki geeft inzicht in wie je bent en waar de juiste match zit.

De profilering van Xoeki is een 360 graden scan van jezelf waaruit een complete persoonlijke profilering naar voren komt. De profilering is een digitale vragenlijst waarbij je op een eenvoudige en veilige manier in een eigen account een reeks vragen beantwoordt. Het invullen van de digitale vragenlijst kost weinig tijd en kan je thuis uitvoeren.

Daarna  volgt er een profiel-/coachgesprek dat een helder beeld geeft over kansen en mogelijkheden op het gebied van persoonlijke, studie- en werk gerelateerde ontwikkeling.

De methodiek waar Xoeki mee werkt is gebaseerd op een aantal wetenschappelijke modellen zoals de MBTI, RIASEC, Holland en Mihaly Csikszentmihalyi en is in Noorwegen profilering nummer 1.

Zo ziet een (verkorte) profilering bij Xoeki er uit (PDF)