Reviews

Voor mij was het een waardevol traject wat mij heeft geholpen om een duidelijk beeld te krijgen van wie ik ben, waar ik nu sta, wat mijn kwaliteiten zijn en welke kant ik hiermee op kan gaan. Voor mij een eye opener en net dat ene duwtje in de rug die ik nodig had om in actie te komen. Je krijgt alle waardevolle grafieken en verslagen van het coach traject mee om terug te lezen of eventueel te gebruiken in je CV. Ik zou Xoeki echt aan iedereen aanraden!Tot de dag van vandaag heb ik nog geen seconde spijt gehad van deze beslissing en heb mijn werkvreugde weer helemaal terug!! Ik raad het iedereen dus van harte aan om Xoeki te benaderen: als je twijfelt en hulp nodig hebt om tot inzicht te komen naar wat bij jóu past!

Roselotte (24)

Omdat ik al een tijdje niet meer wist waar ik nou echt happy van werd, waar ik energie van kreeg, wat ik nou eigenlijk wílde qua werk, ben ik ruim een half jaar geleden begonnen aan mijn zoektocht naar werkvreugde. Met begeleiding van een fantastische coach van Xoeki kwamen we tot de conclusie dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik kreeg door Amber inzicht in wie ik ben, wat ik belangrijk vind en wat ik nodig heb. Het werd me na een aantal bijzondere en mooie gesprekken en fijne tools allemaal steeds duidelijker. Door haar persoonlijke aandacht, haar kennis en kunde en luisterend oor heb ik de enige juiste stap durven zetten: op zoek gaan naar een andere baan.
Tot de dag van vandaag heb ik nog geen seconde spijt gehad van deze beslissing en heb mijn werkvreugde weer helemaal terug!! Ik raad het iedereen dus van harte aan om Xoeki te benaderen: als je twijfelt en hulp nodig hebt om tot inzicht te komen naar wat bij jóu past!

Cecile (55)

Ik kwam met twijfel binnen over mijn toekomst. Keuzes die ik wilde maken en er zat een stuk onzekerheid achter. ​Tijdens mijn gesprek met een coach van Xoeki en het bespreken van het uitgebreide profiel kreeg ik bevestiging en zelfvertrouwen. Ja, dit is wat ik wil! Er was een plan waar ik mee aan de slag kon, het was precies wat ik nodig had om juiste keuze te kunnen maken.​

Loes (31)

Ik twijfelde over welke keuze ik moest maken.  De profilering die ik bij Xoeki heb gedaan heeft  bewezen dat mijn gevoel qua keuze klopte. Bij een profilering bij Xoeki krijg je een duidelijk beeld van je sterktes en zwaktes.​
In een fijn gesprek wist de Xoeki coach de onzekerheid en angst weg te halen om de juiste stap te zetten.

Thom (25)

Xoeki heeft mij enorm geholpen met het zoeken in de juiste weg en uiteindelijk de juiste keuze te maken. Door de verschillende inzichten die ik heb gekregen over waar mijn interesses en mijn kwaliteiten liggen heb ik de juiste studiekeuze kunnen maken. Hierdoor ga ik met een goed gevoel mijn studie starten en weet ik hoe ik mijn kwaliteiten kan inzetten om tijdens mijn studie maar ook op persoonlijk gebied mezelf te blijven ontwikkelen.

Max (20)

Erg interessant en nuttig voor jezelf, om meer duidelijkheid en structuur te krijgen in wat belangrijk en motiverend voor jezelf is!

Sophie (18)

Door het gesprek met een Xoeki coach ben ik een stuk wijzer geworden door wat ik wil. In combinatie met de profilering kan ik mijn kwaliteiten voortaan beter benoemen en toepassen in mijn werk. Hele fijne ervaring gehad met Xoeki door de fijne communicatie. Zeker een aanrader als je nog niet 100% zeker bent van je huidige werk!

Jaimy (23)

Super ervaring met Xoeki gehad! Door de profilering ben ik duidelijk achter mijn kwaliteiten gekomen en heb ik duidelijk voor mijzelf welke richting ik in wil slaan! Ook ondersteunen ze je super met een opleiding zoeken na de coaching!

Senna (21)

Ik heb het geluk gehad dat ik via Xoeki in gesprek ben gegaan over mijn verdere loopbaan. Het gesprek met de Xoeki coach ervaarde ik als erg prettig en heeft mij op weg geholpen om keuzes te maken in de juiste richting. De profilering heeft mij inzichten gegeven in hoe ik mijn persoonlijke competenties het beste kan inzetten op de arbeidsmarkt. Vóór mijn coachgesprek was ik niet zeker of ik op de juiste plek zat bij mijn toenmalige werkgever. De profilering liet een groot aantal energielekken zien. Dit bevestigde mijn twijfel en zette mij in beweging om een andere kant op te gaan. Tot nu toe heeft het mij veel positiefs gebracht, de keuze voor een nieuwe baan en uiteindelijk een nieuwe opleiding waar ik binnenkort mee start.

Juliette (25)