Twijfel jij over je baan?

Twijfel jij of je huidige baan wel écht bij jou past? Of er geen functie is waar je beter tot je recht komt? 41% van de Nederlanders ervaart weinig werkgeluk en meer dan de helft van de Nederlanders geeft aan voor het einde van het jaar een nieuwe baan te willen hebben. Een baan vinden die perfect bij jou past kan lastig zijn. Binnen opleidingen en organisaties wordt er niet altijd aandacht besteed aan jouw persoonlijke kwaliteiten en wensen voor de toekomst. Worden jouw vaardigheden en talenten optimaal benut? Ervaar je werkstress of mis je uitdaging? Xoeki geeft jou het inzicht dat je nodig hebt om je werkplezier (opnieuw) te vergroten.

Ik zit beter in mijn vel dan ooit nu mijn werk weer aansluit op wat ik wil en wie ik ben“.

Wat kan Xoeki voor jou betekenen?

Inzicht in jouw interesses, persoonlijkheidskenmerken, kwaliteiten en drijfveren

Een match maken tussen JOU en een baan waar jij het best tot je recht komt

Jou (opnieuw) in je kracht zetten

Beweging creëren waardoor jij écht een nieuwe stap durft te zetten

Hoe gaat dit in z’n werk?

Telefonisch intake gesprek waarbij we elkaar leren kennen en de situatie schetsen

Het invullen van een digitale profilering gebaseerd op meerdere bewezen methodieken die jou als persoon compleet in beeld brengt.

Coachgesprek met een gecertificeerd coach waarin we jouw profiel bespreken en actief op zoek gaan naar de werkomgeving waar jouw potentieel optimaal wordt benut

Klaar voor de volgende stap richting een mooie toekomst

Kijkt als enige aanbieder in Nederland naar jou als volledig persoon. Wat wil jij? Wie ben jij? Wat kan jij? Waar kom jij het best tot je recht?

Stopt niet bij bewustwording en inzicht, maar zorgt dat jij ook echt in beweging komt

Werkt met bewezen methodiek, gebaseerd op vele wetenschappelijke modellen zoals de MBTI, RIASEC en model van Holland.

Gecertificeerde en ervaren coaches, die altijd persoonlijk, positief en gemotiveerd aan de slag gaan

Xoeki geeft jou d.m.v. een digitale profilering en één coachgesprek hét inzicht wat je nodig hebt om de juiste baanmatch te maken.

Gepassioneerd om jou op de juiste werkplek te krijgen!

Ik kwam met twijfel binnen over mijn toekomst. Keuzes die ik wilde maken en er zat een stuk onzekerheid achter. ​Tijdens mijn gesprek met een coach van Xoeki en het bespreken van het uitgebreide profiel kreeg ik bevestiging en zelfvertrouwen. Ja, dit is wat ik wil! Er was een plan waar ik mee aan de slag kon, het was precies wat ik nodig had om juiste keuze te kunnen maken.​

Loes (31)

Ik twijfelde over welke keuze ik moest maken. De profilering die ik bij Xoeki gedaan heb heeft bewezen dat mijn gevoel qua keuze klopte. Je krijgt een duidelijk beeld van je sterktes en zwaktes. In een fijn gesprek wist de coach mijn onzekerheid en angst weg te nemen zodat ik de juiste stap kan zetten.

Thom (25)

Door het gesprek met een Xoeki coach ben ik een stuk wijzer geworden door wat ik wil. In combinatie met de profilering kan ik mijn kwaliteiten voortaan beter benoemen en toepassen in mijn werk. Hele fijne ervaring gehad met Xoeki door de fijne communicatie. Zeker een aanrader als je nog niet 100% zeker bent van je huidige werk!

Jaimy (23)

Zo ziet een (verkorte) profilering er uit

Download de brochure

Laat een bericht achter voor meer informatie

Wij helpen je graag bij persoonlijke groei en werksucces