x 

Wat goed dat je via de website van Studiekeuzelab bij ons bent terecht gekomen.

Lees verder voor 75 euro korting op een profilering bij Xoeki!

Voor wie?

Heeft jouw zoon of dochter zich aangemeld voor meerdere opleidingen, maar twijfelt hij of zij en wordt de definitieve keuze uitgesteld? Ben jij scholier, ervaar je keuzestress en weet je niet welke studie nou het beste bij jou past? Xoeki geeft jou d.m.v. een digitale profilering en profiel-coachgesprek de antwoorden die je nodig hebt voor het maken van de juiste studiekeuze.

Wie zijn wij?

Xoeki is een digitaal coachplatform dat zich inzet om jongeren gedurende een kort traject te ondersteunen bij het maken van de juiste studiekeuze. Met de gedetailleerde digitale profilering van Xoeki krijg je inzicht in wie je bent, jouw interesses en kwaliteiten.

Een profilering en coachgesprek bij Xoeki

N

vergroot de kans dat je een opleiding kiest die je afmaakt.

N

vergroot de kans dat je niet wisselt van opleiding na het 1e jaar.

N

vermindert de studiekeuzestress.

Wat is een digitale profilering?

De digitale profilering is een online vragenlijst waarbij je thuis in je eigen tijd een reeks vragen beantwoordt over:

  • interesses
  • persoonlijke voorkeuren
  • motivatie
  • kwaliteiten

Hoe dan?

Door middel van de digitale profilering en een uitgebreid coachgesprek. Jouw persoonlijke profiel legt de basis voor een match tussen jouw interesses, persoonlijkheidsvoorkeuren, kwaliteiten en motivatiefactoren. Daarna volgt er met één van onze Xoeki coaches een coachgesprek waarin jij hierin inzicht krijgt en ondersteund wordt in het maken van de juiste studiekeuze.
Lees meer over onze werkwijze.

Hoe dan?

Door middel van de digitale profilering en een uitgebreid coachgesprek. Het invullen van de online vragenlijst kost weinig tijd en kan je thuis uitvoeren. Daarna volgt er met één van onze Xoeki coaches een coachgesprek waarin jij inzicht krijgt in je gedetailleerde profilering en ondersteund wordt in het maken van de juiste studiekeuze.
Lees meer over onze werkwijze.

“Door een profilering bij Xoeki doet mijn kind nu een studie die wél 100% bij hem past”

H. Simons

Voeg de waardebon STUDIEKEUZE75 in voor 75 euro korting op een digitale profilering en coachgesprek. Wil je eerst nog meer informatie? Neem contact op via de WhatsApp optie op de website, bel voor een vrijblijvend intakegesprek of stuur ons een email.

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Laat je naam en mailadres achter en ontvang via de mail een brochure en voorbeeldrapport.

Xoeki ondersteunt je graag in jouw persoonlijke groei en studiesucces